12. apríla 2014
Minulý týždeň som brázdila rôzne weby o varení, pečení a jeden ma naozaj inšpiroval, dostala som taký nápad (nič prevratné) a tak som ho dnes zrealizovala..
Cesto nakrájame na menšie kúsky.
Grilujeme z oboch strán cca 5 minút.
Išlo mi najmä o to, aby to bolo rýchle, niečo, čo zvládnu aj pracujúce ženy, ktoré nemajú veľa času, preto som sa rozhodla pracovať s polotovarom, čo naozaj nerobievam.. Vždy sa snažím pripravovať všetko čerstvé, no dôvod prečo som dnes urobila inak som už napísala. Žienky, ktoré majú čas, si kľudne môžu pripraviť vlastné cesto :)
Takže potrebovala som:
- cesto na pizzu (tzv. pizza v prášku)
- pažítka
- 3 ks jarnej cibuľky
Postup:
Vopred sa ospravedlňujem, ale postup som fotila mobilom, pretože som mala vybitú baterku na fotoaparáte.
Celková príprava aj s pečením trvala cca 20 minút!
Takže ako prvé si vypracujeme cesto podľa návodu na obale, prípadne si vymiesime svoje vlastné
Vopred sa ospravedlňujem, ale postup som fotila mobilom, pretože som mala vybitú baterku na fotoaparáte.
Celková príprava aj s pečením trvala cca 20 minút!
Takže ako prvé si vypracujeme cesto podľa návodu na obale, prípadne si vymiesime svoje vlastné
Do cesta pridáme nakrájanú pažítku a jarnú cibuľku.
Rukami alebo valčekom vytvarujeme cesto.
Cesto nakrájame na menšie kúsky.
Poukladáme na grilovaciu panvicu (ja som grilovala bez oleja).
Grilujeme z oboch strán cca 5 minút.
A hotovo :) Podávať môžeme samé, alebo k mäsu, zelenine, polievke..... Ako Vám bude chutiť!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Mám pocit, že každý rok jeseň prebehne tak rýchlo, že ani nestihnem urobiť všetko, čo by som chcela robiť. Poznáte ten pocit aj vy? Vždy mi...
-
Keď všetok ten predvianočný chaos a stres opadnú a nastane ten čas a pokoj, kedy je celá rodina spolu, vtedy sa konečne napĺňa pravá p...
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
O tom, aké dobroty môžete na svoj Halloweensky večierok pripraviť som už písala, avšak dobré jedlo nezaručí, že bude zábava a tá správna a...
-
Vyrobte si doma vlastné, originálne ozdoby či už na Váš stromček, do rôznych dekorácií, do adventných vencov... Tieto ozdoby Vám budú navyš...
-
Keď sa dni skracujú a večery sú čoraz dlhšie, prichádza viac času na tvorenie. V tomto počasí si to väčšinou deti príliš dlho vonku neužijú...
-
K Vianociam neodmysliteľne patrí aj tropické ovocie. Mne osobne, asi najviac chutí ananás a kokos. Takže, keď som sa dostala k tomuto ...
Tento komentár bol odstránený autorom.
OdpovedaťOdstrániťSom veľmi rada, že som ulahodila :)
OdstrániťVyzerá to skvelo! Vďaka za tip :)
OdpovedaťOdstrániťHned bych ochutnala!
OdpovedaťOdstrániťVyzera to podobne ako goralsky "moskol", a ten jem rada s bryndzou kde je cibulka a pazitka. Mnam
OdpovedaťOdstrániť