12. apríla 2014
Minulý týždeň som brázdila rôzne weby o varení, pečení a jeden ma naozaj inšpiroval, dostala som taký nápad (nič prevratné) a tak som ho dnes zrealizovala..
Cesto nakrájame na menšie kúsky.
Grilujeme z oboch strán cca 5 minút.
Išlo mi najmä o to, aby to bolo rýchle, niečo, čo zvládnu aj pracujúce ženy, ktoré nemajú veľa času, preto som sa rozhodla pracovať s polotovarom, čo naozaj nerobievam.. Vždy sa snažím pripravovať všetko čerstvé, no dôvod prečo som dnes urobila inak som už napísala. Žienky, ktoré majú čas, si kľudne môžu pripraviť vlastné cesto :)
Takže potrebovala som:
- cesto na pizzu (tzv. pizza v prášku)
- pažítka
- 3 ks jarnej cibuľky
Postup:
Vopred sa ospravedlňujem, ale postup som fotila mobilom, pretože som mala vybitú baterku na fotoaparáte.
Celková príprava aj s pečením trvala cca 20 minút!
Takže ako prvé si vypracujeme cesto podľa návodu na obale, prípadne si vymiesime svoje vlastné
Vopred sa ospravedlňujem, ale postup som fotila mobilom, pretože som mala vybitú baterku na fotoaparáte.
Celková príprava aj s pečením trvala cca 20 minút!
Takže ako prvé si vypracujeme cesto podľa návodu na obale, prípadne si vymiesime svoje vlastné
Do cesta pridáme nakrájanú pažítku a jarnú cibuľku.
Rukami alebo valčekom vytvarujeme cesto.
Cesto nakrájame na menšie kúsky.
Poukladáme na grilovaciu panvicu (ja som grilovala bez oleja).
Grilujeme z oboch strán cca 5 minút.
A hotovo :) Podávať môžeme samé, alebo k mäsu, zelenine, polievke..... Ako Vám bude chutiť!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
V lete mám najradšej ľahké zákusky, nie priveľmi sladké a ani veľmi krémové. Táto tortička je maximálne jednoduchá a vďaka krásnemu ovociu a...
-
Od mojej drahej priateľky som dostala na meniny krásne jesenné vykrajovačky, ktoré som už naozaj musela vyskúšať a tak som upiekla jese...
-
Och, na našu svadbu sa pripravujeme už 10 mesiacov, znie to neuveriteľne, naozaj.. Pomaly sa nám všetko kompletizuje, krôčik po krôčiku a už...
-
A priplietli sa mi do cesty tieto neskutočne milé obrázky! Musím porozmýšľať a niečo podobné vyrobi...
-
Na čierno-bielu farebnú kombináciu som už popísala chvály v druhej časti tortového špeciálu. Teraz k tejto dvojici pridáme tretiu farbu a ...
-
U nás doma, sa počas jary & leta neustále zarábajú limonády, máme pár overených a niekedy tak trochu experimentujeme alebo miešame príc...
Tento komentár bol odstránený autorom.
OdpovedaťOdstrániťSom veľmi rada, že som ulahodila :)
OdstrániťVyzerá to skvelo! Vďaka za tip :)
OdpovedaťOdstrániťHned bych ochutnala!
OdpovedaťOdstrániťVyzera to podobne ako goralsky "moskol", a ten jem rada s bryndzou kde je cibulka a pazitka. Mnam
OdpovedaťOdstrániť