16. augusta 2015
Recept na túto karamelovú zmrzlinu je super ľahký a super chutný! Stačia nám dve ingrediencie a mixér.
Potrebujeme:
Potrebujeme:
1 karamelové salko
300 - 400ml smotany na šľahanie.
Ak máte doma klasické salko, tak ho stačí dať variť asi 4 hodiny a hneď ho budete mať karamelové :)
Do veľkej misy vložíme karamelové salko a smotanu na šľahanie a dôkladne vyšľaháme mixérom, kým nie je zmes nadýchaná.
Vyšľahanú zmes vylejeme do dózy, môžeme ozdobiť čokoládovým topingom, dózu uzavrieme a vložíme do mrazničky na 12h.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
Aj keď je u nás tento sviatok menej známy ako Deň matiek, vo svete sa oslavuje so všetkou vážnosťou. Napriek tomu, že sa do našich ka...
-
Deň matiek je veľmi výnimočný deň! Všetky deti by mali potešiť svoju mamičku aspoň nejakou maličkosťou a teraz nehovorím len o malých...
-
Svadobná torta je veľa dôležitou súčasťou svadby a to najmä v posledných rokoch. Zvyky, kedy Vám celá rodina na svadbu priniesla kvantum to...
-
Vlastne už od včera mám neskutočnú chuť piecť :) Včera večer som upiekla čokoládovo - nutelové muffiny a dnes som sa pustila do pečenia baná...
-
Toľko starých, možno aj nepotrebných vecí môžete zreparovať jednoduchým motúzom, resp. špagátom. Motúziky dostať aj tenšie aj hrubšie, ...
-
Mám pocit, že každý rok jeseň prebehne tak rýchlo, že ani nestihnem urobiť všetko, čo by som chcela robiť. Poznáte ten pocit aj vy? Vždy mi...
mňam, musí byť úžasná! :)
OdpovedaťOdstrániťu nás mala úspech :)
Odstrániť