11. februára 2013
POTREBUJETE:
- šalát - rukolu
- uhorky
- paradajky
- chlieb
- olivový olej, soľ, korenie (alebo môžete použiť hotovú taliansku zálievku, vhodná je aj francúzska aj bylinková)
POSTUP:
Umyjeme rukolu a nakrájame ju na väčšie kusy (1 list na 2 polovice). Vložíme do misy na šalát.
Chlieb nakrájame na malé kocky a opečieme na panvici.
Uhorky nakrájame na kolieska a formičkou vykrojíme srdiečka. Paradajky nakrájame na kolieska tak, aby sme z nich tiež mohli vykrojiť srdiečka (pozri obrázok).
Nakoniec polejeme olivovým olejom, osolíme a okoreníme.
Ak použijete hotovú zálievku, tak nesoľte, nepridávajte olej a nekoreňte :)
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
O tom, aké dobroty môžete na svoj Halloweensky večierok pripraviť som už písala, avšak dobré jedlo nezaručí, že bude zábava a tá správna a...
-
Či už si to priznať chceme, alebo nie - leto sa nám pomaly, ale isto končí. A za ním prichádza moja milovaná jeseň. Zo začiatkom školsk...
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
Či už Vás Halloween chytil alebo ešte nie, prečo si neozvláštniť tento strašidelný deň? Pozvite svojich priateľov a urobte si strašidelný v...
-
Každý rok sa druhá májová nedeľa nesie v znamení osláv všetkých mamičiek. Ide o medzinárodnú udalosť, keďže nielen u nás na Slovensku, al...
-
Keďže tu máme sviatky, teda i večierkové obdobie, obdobie, kedy sa rodina stretáva a užíva si prítomnosť jeden druhého. Kedy vytiahnuť...
-
Od mojej drahej priateľky som dostala na meniny krásne jesenné vykrajovačky, ktoré som už naozaj musela vyskúšať a tak som upiekla jese...
0 komentárov:
Zverejnenie komentára