18. januára 2013
Kto miluje taliansku kuchyňu si určite príde na svoje. Recept je veľmi jednoduchý, zvládne ho aj každý začiatočník. Jedlo je ľahké, takže sa hodí aj na večeru.
POTREBUJEME:
-cestoviny v tvare mušlí (pokojne môžete použiť aj iný druh)
- olivový olej, soľ, korenie, bazalku (môže byť čerstvá, ale aj sušená)
- krájané paradajky v paradajkovej šťave (1 konzervu)
- čerstvé cherry paradajky
- malá cibuľka
- parmezán
- môžete pridať olivy, jalapenos... (no nemusíte)
1. Cestoviny vyvaríme podľa návodu na obale.
2. Na olivovom oleji usmažíme na drobno nakrájanú cibuľku, pridáme soľ, potom pridáme na polovice nakrájané cherry paradajky a krátko opečieme. Pridáme korenie.
3. Nakoniec pridáme konzervu s paradajkami .(Teraz môžete pridať olivy, jalapenos...)
3. Nakoniec pridáme konzervu s paradajkami .(Teraz môžete pridať olivy, jalapenos...)
4. Pridáme bazalku a na 1-2 minúty povaríme. Omáčka je hotvá.
5. Podávame s nastrúhaným parmezánom.
5. Podávame s nastrúhaným parmezánom.
Dobrú chuť!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
Neviem ako vy, no ja som vždy s hviezdičkami v očiach sledovala americké filmy, v ktorých boli domy, sídla a v nich sedenia pod oknami. Je t...
-
Nápady na tvorenie s cestovinami, nie nebudeme ich jesť - aspoň tentokrát. Vianoce nie sú len o jedení, ale hlavne o príjemných momentoch, ...
-
Keď sa dni skracujú a večery sú čoraz dlhšie, prichádza viac času na tvorenie. V tomto počasí si to väčšinou deti príliš dlho vonku neužijú...
-
Každý rok sa druhá májová nedeľa nesie v znamení osláv všetkých mamičiek. Ide o medzinárodnú udalosť, keďže nielen u nás na Slovensku, al...
-
Recept na jednoduchý jahodovo-rebarborový koláč. Na cesto potrebujeme: 4 šálky polohrubej múky 1 čajovú lyžičku soli 4 polievko...
-
Och, na našu svadbu sa pripravujeme už 10 mesiacov, znie to neuveriteľne, naozaj.. Pomaly sa nám všetko kompletizuje, krôčik po krôčiku a už...




0 komentárov:
Zverejnenie komentára