18. januára 2013

Dňa 13:22 by Mária Pavlačková Horváthová v , , , ,    Žiadne komentáre
Kto miluje taliansku kuchyňu si určite príde na svoje. Recept je veľmi jednoduchý, zvládne ho aj každý začiatočník. Jedlo je ľahké, takže sa hodí aj na večeru.


POTREBUJEME:
-cestoviny v tvare mušlí (pokojne môžete použiť aj iný druh)
- olivový olej, soľ, korenie, bazalku (môže byť čerstvá, ale aj sušená)
- krájané paradajky v paradajkovej šťave (1 konzervu)
- čerstvé cherry paradajky
- malá cibuľka
- parmezán
- môžete pridať olivy, jalapenos... (no nemusíte)

POSTUP:
1. Cestoviny vyvaríme podľa návodu na obale.
2. Na olivovom oleji usmažíme na drobno nakrájanú cibuľku, pridáme soľ, potom pridáme na polovice nakrájané cherry paradajky a krátko opečieme. Pridáme korenie.
3. Nakoniec pridáme konzervu s paradajkami .(Teraz môžete pridať olivy, jalapenos...)
4. Pridáme bazalku a na 1-2 minúty povaríme. Omáčka je hotvá.
5. Podávame s nastrúhaným parmezánom.

Dobrú chuť!
Reakcie:

0 komentárov:

Zverejnenie komentára