18. januára 2013
Kto miluje taliansku kuchyňu si určite príde na svoje. Recept je veľmi jednoduchý, zvládne ho aj každý začiatočník. Jedlo je ľahké, takže sa hodí aj na večeru.
POTREBUJEME:
-cestoviny v tvare mušlí (pokojne môžete použiť aj iný druh)
- olivový olej, soľ, korenie, bazalku (môže byť čerstvá, ale aj sušená)
- krájané paradajky v paradajkovej šťave (1 konzervu)
- čerstvé cherry paradajky
- malá cibuľka
- parmezán
- môžete pridať olivy, jalapenos... (no nemusíte)
1. Cestoviny vyvaríme podľa návodu na obale.
2. Na olivovom oleji usmažíme na drobno nakrájanú cibuľku, pridáme soľ, potom pridáme na polovice nakrájané cherry paradajky a krátko opečieme. Pridáme korenie.
3. Nakoniec pridáme konzervu s paradajkami .(Teraz môžete pridať olivy, jalapenos...)
3. Nakoniec pridáme konzervu s paradajkami .(Teraz môžete pridať olivy, jalapenos...)
4. Pridáme bazalku a na 1-2 minúty povaríme. Omáčka je hotvá.
5. Podávame s nastrúhaným parmezánom.
5. Podávame s nastrúhaným parmezánom.
Dobrú chuť!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
Ako som už v predchádzajúcich článkoch spomenula, v pečení sa zameriavam najmä na muffinky. Pred pár dňami som sa pustila do pečenia čoko...
-
Tento nápad ma okúzlil! Vyzerá jednoducho, na zrealizovanie toho až tak veľa netreba.. a komu by sa nehodila lavička na záhradu, terasu, ...
-
Svadobné oznámenia sú veľmi dôležitou súčasťou každého svadobného dňa, pretože pozývajú rodinu a priateľov bližšie k šťastnému páru, a...
-
Veľkonočné venčeky plné nápaditých detailov. Jednoduché i zložitejšie, originálne, farebné, či menej farebné. Každý jeden má niečo do seba!...
-
Makrónky majú svoje korene vo Francúzsku, sú pôvabné a elegantné. Ak máte radi snehové pusinky, tak makrónky si jednoducho zamilujete...
-
Každý rok sa druhá májová nedeľa nesie v znamení osláv všetkých mamičiek. Ide o medzinárodnú udalosť, keďže nielen u nás na Slovensku, al...
0 komentárov:
Zverejnenie komentára