22. januára 2013
Tipy na ovocné pleťové masky, ktoré si vytvoríte ľahko aj doma, dodržte inštrukcie a doprajte svojej pleti výživu akú si zaslúži! Čerstvé pleťové masky sú skvelé najmä preto, že pleť dostane čerstvé vitamíny a žiadne chemické prvky.
ANANÁSOVÁ PEELINGOVÁ MASKA
Voňavá ananásová maska zanechá pleť čistú a žiarivú.
Potrebujete: 2/3 šálky čerstvého nakrájaného ananásu (izbovej teploty), 1/4 šálky olivového oleja, 1/4 šálky posekanej čerstvej petržlenovej vňate
Postup: 1. Ananás rozmixujte mixérom.
2. Potom pridajte olej a premiešajte.
3. Pridajte petržlenovú vňať a jemne premiešajte, nemixujte v mixéri, aby maska nebola príliš vodová!
4. Aplikujte na pleť a nechajte pôsobiť asi 15 minút.
5. Masku zmyte vlažnou vodou.
POMARANČOVÁ ZLUPOVACIA MASKA
Je neuveriteľné, že len dve ingrediencie stačia na to, aby bola vaša pleť jemná a hebká!
Potrebujete: šťavu z pomaranča, prášok do pečiva
Postup: 1. Jednu lyžicu čerstvej šťavy z pomaranča vložte do nádobky (misky).
2. Pridajte jednu lyžicu prášku do pečiva. (začne to šumieť).
3. Ingrediencie spolu dobre zmiešajte.
4. Masku aplikujte štetcom a nechajte pôsobiť 15-20 minút.
5. Masku opatrne zlúpnite prstami a tvár si umyte vlažnou vodou.
POMARANČOVÁ VYŽIVUJÚCA MASKA
S touto úžasnou pomarančovou maskou bude vaša pleť vyzerať sviežo a mladistvo. A ak sa vám náhodou dostane táto maska na pery, tak sa pokojne obliznite - chutí skvelo!
Potrebujete: 1/2 šálky ovsených vločiek, šťavu z jedného pomaranča, 3 polievkové lyžice bieleho jogurtu, 2 polievkové lyžice medu, 2 čajové lyžičky nastrúhanej pomarančovej kôry.
Postup: 1. Všetky ingrediencie zmiešajte v malej miske, potrebujeme získať hustú konzistenciu, nie však príliš - aby sa ľahko nanášala na tvár. Ak sa Vám zdá maska príliš riedka, tak pridajte trochu vločiek.
2. Masku aplikujte na čerstvo umytú, ale suchú pleť, vyhnite sa okoliu očí a nechajte pôsobiť 15-30 minút.
3. Masku zmyte teplou vodou.
4. Zvyšok masky môžete uskladniť v chladničke až na dobu jeden týždeň.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
Keďže tu máme sviatky, teda i večierkové obdobie, obdobie, kedy sa rodina stretáva a užíva si prítomnosť jeden druhého. Kedy vytiahnuť...
-
O tom, aké dobroty môžete na svoj Halloweensky večierok pripraviť som už písala, avšak dobré jedlo nezaručí, že bude zábava a tá správna a...
-
Či už Vás Halloween chytil alebo ešte nie, prečo si neozvláštniť tento strašidelný deň? Pozvite svojich priateľov a urobte si strašidelný v...
-
Ako som už v predchádzajúcich článkoch spomenula, v pečení sa zameriavam najmä na muffinky. Pred pár dňami som sa pustila do pečenia čoko...
-
Mám pocit, že každý rok jeseň prebehne tak rýchlo, že ani nestihnem urobiť všetko, čo by som chcela robiť. Poznáte ten pocit aj vy? Vždy mi...
-
Tekvice nemusia byť len klasicky vyrezávané ako strašiaci, skúste vyrezať napr. strašidelné domy, strašiako, text.. V prípade, že chcete, ab...
0 komentárov:
Zverejnenie komentára