22. januára 2013

Dňa 14:34 by Unknown v , ,    Žiadne komentáre
Tipy na ovocné pleťové masky, ktoré si vytvoríte ľahko aj doma, dodržte inštrukcie a doprajte svojej pleti výživu akú si zaslúži! Čerstvé pleťové masky sú skvelé najmä preto, že pleť dostane čerstvé vitamíny a žiadne chemické prvky.

ANANÁSOVÁ PEELINGOVÁ MASKA


Voňavá ananásová maska zanechá pleť čistú a žiarivú. 
Potrebujete: 2/3 šálky čerstvého nakrájaného ananásu (izbovej teploty), 1/4 šálky olivového oleja, 1/4 šálky posekanej čerstvej petržlenovej vňate
Postup: 1. Ananás rozmixujte mixérom.
2. Potom pridajte olej a premiešajte.
3. Pridajte petržlenovú vňať a jemne premiešajte, nemixujte v mixéri, aby maska nebola príliš vodová!
4. Aplikujte na pleť a nechajte pôsobiť asi 15 minút.
5. Masku zmyte vlažnou vodou.



POMARANČOVÁ ZLUPOVACIA MASKA


Je neuveriteľné, že len dve ingrediencie stačia na to, aby bola vaša pleť jemná a hebká!
Potrebujete: šťavu z pomaranča, prášok do pečiva
Postup: 1. Jednu lyžicu čerstvej šťavy z pomaranča vložte do nádobky (misky).
2. Pridajte jednu lyžicu prášku do pečiva. (začne to šumieť).
3. Ingrediencie spolu dobre zmiešajte.
4. Masku aplikujte štetcom a nechajte pôsobiť 15-20 minút.
5. Masku opatrne zlúpnite prstami a tvár si umyte vlažnou vodou.


POMARANČOVÁ VYŽIVUJÚCA MASKA


S touto úžasnou pomarančovou maskou bude vaša pleť vyzerať sviežo a mladistvo. A ak sa vám náhodou dostane táto maska na pery, tak sa pokojne obliznite - chutí skvelo!
Potrebujete: 1/2 šálky ovsených vločiek, šťavu z jedného pomaranča, 3 polievkové lyžice bieleho jogurtu, 2 polievkové lyžice medu, 2 čajové lyžičky nastrúhanej pomarančovej kôry. 
Postup: 1. Všetky ingrediencie zmiešajte v malej miske, potrebujeme získať hustú konzistenciu, nie však príliš - aby sa ľahko nanášala na tvár. Ak sa Vám zdá maska príliš riedka, tak pridajte trochu vločiek. 
2. Masku aplikujte na čerstvo umytú, ale suchú pleť, vyhnite sa okoliu očí a nechajte pôsobiť 15-30 minút.
3. Masku zmyte teplou vodou.
4. Zvyšok masky môžete uskladniť v chladničke až na dobu jeden týždeň.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára