3. septembra 2012
Čas na jesenný recept! Tento recept určite plánujem vyskúšať!
INGREDIENCIE:
- 3-1/4 šálky polohrubej múky
- 1 šálka cukru
- 3 čajové lyžičky mletej škorice
- 1 čajová lyžička sódy bikarbóny
- 1 čajová lyžička prášku do pečiva
- 1 čajová lyžička mletých klinčekov
- 1/2 čajovej lyžičky soli
- 3 vajíčka
- 3 plechovky/poháre zmixovaných hrušiek (bez šťavy)
- 1/4 šálky nesladenej jablkovej šťavy
- 1/4 šálky oleja
Vo veľkej miske zmiešajte prvých 7 ingrediencií. V malej miske zmixujte vajíčka, hrušky, jablkovú šťavu a olej. Potom spojte obe masy a miešajte až kým sa masy zjednotia. Vlejte do formy a pečte pri teplote 200°C po dobu 50 - 60 minút. (Prípadne použite špajdlu a vpichnite ju do chlebíka, aby ste vedeli, či už je chlebík upečený).
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
Tento rok som urobila 7 adventných vencov pre rodinu a priateľov. Nestihla som všetky nafotiť, tak pridávam aspoň tie, ktoré mám :) ...
-
Či už Vás Halloween chytil alebo ešte nie, prečo si neozvláštniť tento strašidelný deň? Pozvite svojich priateľov a urobte si strašidelný v...
-
O tom, aké dobroty môžete na svoj Halloweensky večierok pripraviť som už písala, avšak dobré jedlo nezaručí, že bude zábava a tá správna a...
-
Neviem ako vy, no ja som vždy s hviezdičkami v očiach sledovala americké filmy, v ktorých boli domy, sídla a v nich sedenia pod oknami. Je t...
-
Keď sa dni skracujú a večery sú čoraz dlhšie, prichádza viac času na tvorenie. V tomto počasí si to väčšinou deti príliš dlho vonku neužijú...
-
Mám pocit, že každý rok jeseň prebehne tak rýchlo, že ani nestihnem urobiť všetko, čo by som chcela robiť. Poznáte ten pocit aj vy? Vždy mi...





0 komentárov:
Zverejnenie komentára