3. septembra 2012
Čas na jesenný recept! Tento recept určite plánujem vyskúšať!
INGREDIENCIE:
- 3-1/4 šálky polohrubej múky
- 1 šálka cukru
- 3 čajové lyžičky mletej škorice
- 1 čajová lyžička sódy bikarbóny
- 1 čajová lyžička prášku do pečiva
- 1 čajová lyžička mletých klinčekov
- 1/2 čajovej lyžičky soli
- 3 vajíčka
- 3 plechovky/poháre zmixovaných hrušiek (bez šťavy)
- 1/4 šálky nesladenej jablkovej šťavy
- 1/4 šálky oleja
Vo veľkej miske zmiešajte prvých 7 ingrediencií. V malej miske zmixujte vajíčka, hrušky, jablkovú šťavu a olej. Potom spojte obe masy a miešajte až kým sa masy zjednotia. Vlejte do formy a pečte pri teplote 200°C po dobu 50 - 60 minút. (Prípadne použite špajdlu a vpichnite ju do chlebíka, aby ste vedeli, či už je chlebík upečený).
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Mám pocit, že každý rok jeseň prebehne tak rýchlo, že ani nestihnem urobiť všetko, čo by som chcela robiť. Poznáte ten pocit aj vy? Vždy mi...
-
Vyrobte si doma vlastné, originálne ozdoby či už na Váš stromček, do rôznych dekorácií, do adventných vencov... Tieto ozdoby Vám budú navyš...
-
Keď všetok ten predvianočný chaos a stres opadnú a nastane ten čas a pokoj, kedy je celá rodina spolu, vtedy sa konečne napĺňa pravá p...
-
O tom, aké dobroty môžete na svoj Halloweensky večierok pripraviť som už písala, avšak dobré jedlo nezaručí, že bude zábava a tá správna a...
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
Nielen že je tento recept jednoduchý a chutný, ale je omnoho zdravší než cestovinové polotovary, ktoré kupujeme v obchode. POTREB...
-
Každý obyvateľ tejto krásnej planéty by mal aspoň na pár minút zastať a zamyslieť sa nad tým, ako sa k našej zemeguli správa. V dnešnom svet...
0 komentárov:
Zverejnenie komentára