3. septembra 2012

Čas na jesenný recept! Tento recept určite plánujem vyskúšať!


INGREDIENCIE:
  • 3-1/4 šálky polohrubej múky
  • 1 šálka cukru
  • 3 čajové lyžičky mletej škorice
  • 1 čajová lyžička sódy bikarbóny
  • 1  čajová lyžička prášku do pečiva
  • 1  čajová lyžička mletých klinčekov
  • 1/2  čajovej lyžičky soli
  • 3 vajíčka
  • 3 plechovky/poháre zmixovaných hrušiek (bez šťavy)
  • 1/4 šálky nesladenej jablkovej šťavy
  • 1/4 šálky oleja
POSTUP:
Vo veľkej miske zmiešajte prvých 7 ingrediencií. V malej miske zmixujte vajíčka, hrušky, jablkovú šťavu a olej. Potom spojte obe masy a miešajte až kým sa masy zjednotia. Vlejte do formy a pečte pri teplote 200°C po dobu 50 - 60 minút. (Prípadne použite špajdlu a vpichnite ju do chlebíka, aby ste vedeli, či už je chlebík upečený).

0 komentárov:

Zverejnenie komentára