12. októbra 2015

Dňa 23:26 by Unknown v , ,    Žiadne komentáre

Vonku vonia jeseň, cítiť vlhký, už trošku ostrý vzduch, na tvári pristávajú posledné teplé lúče slniečka, zem je posypaná pestrofarebnými listami rôznych tvarov, pod topánkami cítiť gaštany... Kedy je príroda krajšia, než počas krásnych jesenných dní? Posledné dni, kedy môžeme využiť počasie na pobyt vonku, pred príchodom samotnej pani Zimy. Tak prečo ho nestráviť v spoločnosti rodiny a priateľov? Pripraviť si hrubé svetre, deky, teplé jesenné varené víno, jablká v karameli, dobroty a založiť si vatru? Kedy sa človek cíti "útulnejšie"?


MIESTO: za domom, v záhrade, za záhradou... alebo aj na terase 



Ak plánujeme zostať i po tme, tak skvelú atmosféru Vám vyčaria svetelné reťaze! Že kde si ich zapojíte? Nikam, svetelné reťaze sú už aj na baterky. Sú skvelé do terénu, na dvor, do záhrady, navodia hrejivú a čarovnú atmosféru a pritom nám i posvietia :)
 

Využijeme všetko v danom prostredí na maximum:

Vatra: zohreje nielen naše telo, ale i srdiečko :)


Na pitie môžeme pripraviť do termosiek nejaký teplý čaj, kávu, či teplé varené víno v jesennom štýle:

 

Na papanie pripravíme ľahké jesenné špeciality, ako tekvicový koláčik, či jablká v karamele, alebo môžeme do malých zaváraninových pohárov navrstviť, rozmrvené sušienky s karamelovým pudingom, šľahačkou a banánom, zatvoriť a priniesť na miesto :)




Nezabudneme na deky...

a štýlové jesenné servírovanie :)
 


A kto chce byť ešte viac originálny, môže svojim priateľom doručiť i vlastnoručne vyrobenú pozvánku :)




Prajem krásnu jeseň, priatelia!
xoxo

0 komentárov:

Zverejnenie komentára