13. októbra 2015


V dnešnej uponáhľanej dobe človek denne robí milión vecí, no keď si večer líha do postele zistí, že i tak nestíha, Milé žienky, slečny dámy, poznáme to všetky..
Jeseň v plnom prúde, ale vnútri po jeseni ani stopy? Tak presne pre Vás je tento krátky článok plný jednoduchých nápadov.

Krok číslo 1
Zoberte deti, partnera, kamarátku a zájdite si na krátku jesennú prechádzku do najbližšieho lesíka, práve tam nájdete množstvo šišiek, listov, gaštanov, žaluďov...
Prípadne sa zastavte na tekvicovom poli, totižto na týchto poliach zostáva hromada malých tekvičiek, i po zbere.
Takže, dve muchy jednou ranou: čas strávený s rodinou/blízkymi a hromada materiálu na jesenné tvorenie.

Do kuchyne si môžeme vytvoriť tekvicu na ktorú v krátkosti napíšeme recept na jesenný koláč, čo je viac jesennejšie než pumpkin pie?

Tekvičky, ktoré sme našli, kúpili, zozbierali môžeme natrieť rôznymi farbami, ktoré sa nám hodia do danej izby, alebo i natrieť lepidlom a posypať glitrami 

 


...alebo stavte na prirodzenosť a jednoducho ich "nastajlujte" na podnosy, do pohárov, misiek, skrátka do toho, čo máte.
 

Ak máte doma umelé/sušené jesenné kvety, tak ich môžete naaranžovať do zaváraninového pohára, ozdobiť mašlou so špagátu alebo naaranžovať do tekvičky a to tak, že vyrežete vnútro tekvice, vložíte nádobu a do nej naukladáte kvety.
 


Alebo skúsiť urobiť venček na dvere, z prútia, listov a mašle:

Sviečku máme doma asi všetci, tak si ju môžete položiť do stredu tácky, alebo do širšej vázy a obložiť šiškami, či gaštanmi...

Ak sa nenájde ani tá sviečka, tak jednoducho nasypte to, čo ste našli v lese do väčšieho pohára na stopke, alebo do vázy, môžete pridať plátok sušeného pomaranča, ktorý ste nedojedli a tváriť sa, že je to vaše vlastnoručne vyrobené pot-pouri :)

Krásnu jeseň!
xoxo

1 komentár:

  1. Dnes som natrafila na váš blog a musím sa priznať, že lepší blog, ktorý by obsahoval všetko, o čo sa zaujímam som ešte nevidela. Vaše príspevky sú kreatívne a inšpirujúce, rada sa sem budem vracať.

    OdpovedaťOdstrániť