25. júla 2014

Dňa 15:06 by Unknown v , , ,    5 komentáre
V posledných dňoch ulietam na vintage nábytku. Prezerám si ho doslova hodiny, no priznám sa, že momentálne som najviac očarená vintage toaletnými stolíkmi.Vlastne ani neviem  ako som doteraz mohla žiť bez potreby vlastniť takýto kúsok nábytku. Nielen, že vytvorí v spálni krásny kútik, je tiež veľmi praktický a hlavne je len váš. Môžete tam sedieť hodiny a nikto vám nebude klopať na dvere. Určite si tento kúsok pripisujem na svoj "must have" zoznam.
Umiestniť toaletný stolík, respektíve set je skvelý spôsob ako urobiť spálňu atraktívnou a zároveň funkčnou spálňou. Dodá spálni tú správnu dávku romantickosti no na druhej strane vytvorí miesto, kde si môžete upraviť vlasy, naniesť make-up, skúšať rôzne šperky, doplnky. Toaletné stolíky sa väčšinou skladajú zo zrkadla, ktoré je pripevnené k malému stolíku, ktorý obsahuje niekoľko zásuviek a malú stoličku alebo lavičku. V dnešnej dobe sa nenavrhujú toaletné stolíky len pre ženy, ale taktiež sa vyrábajú už aj pre pánov.

















5 komentárov:

  1. Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, kde by som si mohla zakúpiť tieto prekrásne toaletné stolíky? Ďakujem za odpoveď.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Napríklad aj tu: http://mayafashion.sk/index.php?id_product=281&controller=product# :)

      Odstrániť
    2. Nemuzu najit. Chtela bych koupit posledni toaletni stolek :)

      Odstrániť
    3. Chcela by som si obiednat toaletný stolík ako ako by im ho obiednala ďakujem

      Odstrániť
  2. Dobry vecer, prosim Vas kde sa daju tieto stoliky kupit ? Dakujem pekne

    OdpovedaťOdstrániť