1. augusta 2014

Dňa 19:23 by Unknown v , ,    Žiadne komentáre
V tomto článku by som Vám rada predstavila veľmi kreatívnu & milú osôbku Majku - ktorá sa zaoberá výrobou handmade šperkov pod menom Elfi.
Zoznámili sme sa pred niekoľkými rokmi cez internet a dodnes sme v kontakte. Jej výrobu sledujem a obdivujem jej šikovné ručičky a hlavu plnú nápadov. Určite Vám odporúčam navštíviť jej facebook stránku, na ktorú nájdete odkaz pod článkom a sami budete mať možnosť vidieť rôznorodosť jej handmade šperkov.
Elfi má rada prírodu a módu, nielen, že ju inšpirujú pri tvorbe nových kúskov, ale sa ich snaží skĺbiť i do bižutérie, ktorú vytvára s radosťou a s láskou. Ona ich s radosťou tvorí pre radosť ďalších.
Myslím, že najväčšou výhodou takýchto šperkov je práve ich "handmade výroba", pretože všetko sú to originály, vyrobené vo väčšine len po jednom kuse, ak máte nejaké požiadavky, predstavy, určite sa na Elfi obráťte a výsledkom vašej spolupráce bude ďalší unikát, no ďalšou obrovskou výhodou u Elfi je jej skromnosť a z cien budete naozaj veľmi milo prekvapení!

Tu je malá galéria šperkov z dielne Elfi, pre viac obrázkov a aktuálnu ponuku navštívte jej stránku na facebooku a sashe. (odkazy na stránky nájdete na konci článku)

Náušničky 

 




Náhrdelníky



Náramky








Elfi na SASHE.SK 
Elfi na FACEBOOKu

0 komentárov:

Zverejnenie komentára