30. marca 2013
Azda v každej domácnosti sa nájde niekoľko predmetov, ktoré možno skrášliť... napr. ak už váš kvetináč, vešiak, tácka, tanier... nie sú také krásne ako kedysi, tak myslím, že servítková technika je tá správna vec pre tieto predmety!
Na servítkovú techniku potrebujeme:
Servítky
Lepidlo na servítkovú techniku
Lak na servítkovú techniku
Akrylové farby (nie vždy sú potrebné)
POSTUP:
Ak chcete, aby vaša servítka vynikla na predmete potom musí byť podklad predmetu bledší. Ak je príliš tmavý, tak ho najprv pretrieme svetlou farbou, ktorá bude ladiť so servítkou.
Skôr ako začneme aplikovať servítku, musí byť podklad dobre zaschnutý.
Skôr ako začneme aplikovať servítku, musí byť podklad dobre zaschnutý.
1.
Nožnicami si vystrihneme zo servítky vzor. Potrebovať budeme iba vrchnú vrstvu, takže si servítku rozoberieme a oddelíme si vrchnú vrstvu.
2.
Na miesto, kde budeme aplikovať servítku štetcom nanesieme jemnú vrstvu lepidla , priložíme servítku a jemne rukou ju vyhladíme.
3.
Potom servítku zafixujeme lakom.
HOTOVO :)
ZDROJE:
OBRÁZKY z koláže:
Ďalšie použité obrázky:
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
O tom, aké dobroty môžete na svoj Halloweensky večierok pripraviť som už písala, avšak dobré jedlo nezaručí, že bude zábava a tá správna a...
-
Či už Vás Halloween chytil alebo ešte nie, prečo si neozvláštniť tento strašidelný deň? Pozvite svojich priateľov a urobte si strašidelný v...
-
Keď sa dni skracujú a večery sú čoraz dlhšie, prichádza viac času na tvorenie. V tomto počasí si to väčšinou deti príliš dlho vonku neužijú...
-
Každý rok sa druhá májová nedeľa nesie v znamení osláv všetkých mamičiek. Ide o medzinárodnú udalosť, keďže nielen u nás na Slovensku, al...
-
Cez týždeň som robila venčeky, na cintorín, keďže je čas Pamiatky všetkých zosnulých. Venčekov a rôznych dekorácií určených na cintorín bol...
-
Cheescake je úžasná fajnotka počas celého roka, ale v lete akosi lepšie chutí. Taký zachladený, nie príliš sladký a pripravený z domáceho ov...









0 komentárov:
Zverejnenie komentára