26. januára 2013


Ľahký recept a lahodný výsledok! 

Potrebujete:
● 2 gaštanové pyré   ● cukor   ● 2 šľahačkové smotany   ● 2 smetafixy
● 2 kyslé smotany   ● piškóty   ● vanilkový cukor   ● čokoládu


 Postup:
Do tortovej formy naukladáme piškóty. Smotanu zmiešame s cukrom a vanilkovým cukrom. Zmes navrstvíme na piškóty.
Potom nanesieme vrstvu nastrúhaného gaštanového pyré a opäť poukladáme piškóty.
Šľahačkovú smotanu vyšľaháme spolu so smetafixom a hotovú šľahačku nanesieme na tortu.
Polejeme alebo poprskáme pustenou čokoládou - (dajte pozor, aby nebola príliš horúca, inak sa Vám pustí šľahačka).
Necháme odstáť na chladnom mieste aspoň 4 hodiny.

Dobrú chuť!

1 komentár: