14. augusta 2015


Či už si to priznať chceme, alebo nie - leto sa nám pomaly, ale isto končí. A za ním prichádza moja milovaná jeseň. Zo začiatkom školského roka ľudia začínajú vyzdobovať svoje dvere jesennými venčekmi, resp. dekoráciami. Ako dieťa sa pamätám, ako veľmi som toto obdobie končiaceho leta milovala. Vždy mi pribudli nové perá, ceruzky, zvýrazňovače, zošity, končili prázdniny a ja som sa tešila do školy. A vždy v posledných prázdninových dňoch sme išli  s rodinou na vinohrady priniesli domov tekvice, milovala som ich vyrezávať, neskôr zdobiť farbami a presne v tomto okamihu nastáva pre mňa jeseň, aj keď už nie som malé dieťa. Jeseň už cítim vo vzduchu a preto som sa rozhodla potešiť vás i seba a nájsť nápadité jesenné dekorácie na dvere, nech sa môžete inšpirovať a prípadne i včas vyrobiť ten svoj jesenný venček :)

 

 

 

 

 

 

 

 



3 komentáre:

  1. Ťažko si vybrať len jeden - ja by som potrebovala asi štvoro vchodových dverí ;D ale asi vyhral ten prvý :) a tiež milujem jeseň

    OdpovedaťOdstrániť
  2. teším sa, že sa Vám inšpirácie páčia :)
    ... a som rada, že spoznávam ďalšiu milovníčku jesene :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pridávam sa do klubu milovníčok jesene :-) Tie farby, vône a celá tá atmosféra, keď sa doma človek pri šálke teplého čaju môže zamotať do deky a sledovať blikotajúce sviečky, či šušťať nohami v kopách opadaného lístia...juj to je moje :-)
    Inak krásny blog, ukladám si ho medzi svoje obľúbené a zároveň pozývam nakuknúť ku mne :-)
    http://adamkovoihrisko.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť