4. apríla 2014

Na ASK.FM som dostala žiadosť, dotaz na nejaké nápady na dekorácie na steny, takže som sa dala do hľadania, zapojila predstavivosť a už tu aj máme nový článok, ktorý možno niekomu z Vás pomôže vymyslieť tú správnu dekoráciu, na stenu vo Vašom domove :)

1, MOTÝLIKY
- tie v súčastnosti veľmi populárne :) Máte pri nich neskutočnú voľnosť, môžete ich zvoliť len zopár, alebo celú spústu. Farebnosti sa medze nekladú už vonkoncom. A taktiež ich môžete usporiadať do rôznych tvarov.... Tu je len malá ukážka toho, ako to môže vyzerať....




2, SRDIEČKA
Girlandy zo srdiečok pridajú skutočnú dievčenskosť a útulnosť napr. do detských izieb. Opäť farbami, veľkosťou sme neobmedzení :)




Pri srdiečkach ešte na moment zostanem, táto nástenná dekorácia je vytvorená technikou, kde sa roluje do malých kolečiek farebný alebo baliaci papier. Kľudne si môžete z tvrdého papiera  (ktorý natrite takou farbou, aby ladila a vynikla nástenná dekorácia) vystrihnúť tvar, na ktorý budete lepiť ozdobný papier.

Ďalší skvelý tip:

3, FOTO STENA
Fajn, nemusí to byť celá stena, ale také čestné miesto pre fotografie, ktoré pre Vás veľa znamenajú..


4, PAPIEROVÉ KRUHY
Možno trochu pracné, ale ako vidíte, výsledok stojí za to. Celá technika spočíva v tom, že musíme narobiť dostatočné množstvo paličiek (ako na obrázku č.1) z papiera o veľkosti A4, ktoré vytvárame pomocou lepidla. Môžeme použiť kancelársky papier, ten nemusíme ďalej farbiť, ak chceme kruhy dvojfarebné, niekoľko paličiek nafarbíme a vysušíme ešte predtým, ako ich použijeme na finálny produkt. Veľmi dobre vyzerajú aj paličky urobené zo starých novín, tie môžete napr. doladiť niekoľkými červenými (alebo inými) paličkami...

5, HOMEMADE OBRAZY
Nemusíte mať talent Picassa, aby ste vytvorili obraz do vlastného bytu. Pozrite sa napr. na tento originálny homemade obraz, a nie je to pritom žiadna veda :) Farby zlaďte s izbou, v ktorej bude obraz umiestnený.

6, NEROZHODNÝ? 
Chápem všetkých nerozhodných ľudí, sama som v znamení váhy, takže viem ako to funguje :)
Preto ak sa naozaj neviete rozhodnúť akou farbou vymaľujete izbu, tak super tip je tu. Namaľujte ju na bielo (alebo nejakou neutrálnou farbou) a jednej stene doprajte farby sveta :) Originálne, čo poviete?

7, TOALETNÝ PAPIER NA STENE
Predtým ako si pomyslíte, či mi načisto preskočilo, si pozrite nasledujúce obrázky. Dobré čo? A v podstate zadarmo :)




8, KVETY
Návod je pripojený..

 Tento typ kvetov, vytvoríte veľmi jednoducho, návod tu :) 

6 komentárov:

  1. Chcela by som sa opýtať na tie girlandy zo srdiečok, že ako alebo s čím je to spojené tie srdiečka dokopy a že ako je to pripevnené o stenu, ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, ktoré presne srdiečka máte na mysli, je ich tam viacero :) Ale vo všeobecnosti dajú spojiť silónom, nitkou, lepidlom a na stenu sa dajú pripevniť, keď sú ľahké tak aj obojstrannou lepiacou páskou, alebo klasickou lepiacou páskou, zavesiť na klinček, špendlíček...

      Odstrániť
  2. Dobrý deň všetky nápady sú fajnové, mna zaujal obraz tvorený paierovými paličkami, a tak som skúsila, lenže mne sa ten papier láme a tým nevytvára taký pekný kruh. Prosím Vás je možné napísať návod. Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne :) Niečo podobné som hľadala, ale nakoniec som zvolila obraz na stenu https://www.perfektneobrazy.sk/obrazy-na-stenu-motyl Mám veľmi rada motýle a ako interiérová dekorácie je to dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť