31. októbra 2013

Dňa 19:05 by Unknown v ,    7 komentáre

Keď sa jedná o vyrábanie handmade nábytku tak drevené debničky nepochybne patria medzi najobľúbenejší a najvyhľadávanejší materiál, najmä v súčasnom období. Dá sa s nimi pracovať v rôznych štýloch, ako prírodnom, rustikálnom, vintage. Môžete ich namaľovať, dno debničky vytapetovať, ...možností je neúrekom. 
Využiteľnosť takéhoto nábytku je skutočne neobmedzená, hodí sa napr. do detskej izby, obývačky, čitateľského kútika, na terasu, jedálne, špajze, predsiene, dokonca na toaletu, či do kúpeľne a takto by sa dalo pokračovať.
Ešte stále sa pýtate, prečo vytvoriť nábytok z drevených prepraviek? Tak hlavne, preto, že je to originálne, štýlové, jedinečné & izba bude pre vás znamenať viac, ak sa budete podieľať na výrobe vlastného nábytku. 
TIP: Drevené prepravky si môžete zakúpiť napr. na www.dreveneprepravky.cz.

Niekoľko fotiek na inšpiráciu:
























Zdroj obrázkov: pinterest.

7 komentárov:

  1. To je krásné :) Přepravky a palety jsou prostě skvělý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. co vam to uz vsetkym jebe?by som sa hanbil niekoho domov pozvat a pri dnesnej mentalite by som bol ohovoreny u kazdeho.Ludia na com slapete?Aj ja chcem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite je dôležité správne odhadnúť v ktorej miestnosti a aký kus nábytku bude z drevených paliet. Minimálne je to EKO!
      Ak má človek okolo seba takých ľudí, ktorí neakceptujú vkus jedinca, tak by mal človek zvážiť, koho si k sebe pozve.
      Ďalšia vec je, že v dnešnej dobe ľudia túžia po originalite a nechcú si nábytky len nakúpiť. Takéto nábytky, či už z debničiek alebo z paliet momentálne patria medzi obrovské trendy v bývaní. Ale, ak sa to Tebe nepáči, tak nie je o čom diskutovať... ;)

      Odstrániť
    2. Presne Mária máte pravdu, ak ľudia neakceptujú vkus jedinca, tak ho nevolám k sebe. A nakoniec, na návštevu chodím preto, že chcem byť s tými ľuďmi a nie riešiť ich bývanie. Pokiaľ je tam čisto ani niet čo riešiť. Každý má iný vkus a tiež iné finančné prostriedky. V dnešnej dobe by to každý rozumný človek mal vedieť.

      Odstrániť