24. októbra 2012

Tekvice nemusia byť len klasicky vyrezávané ako strašiaci, skúste vyrezať napr. strašidelné domy, strašiako, text.. V prípade, že chcete, aby Vám tekvice vydržali dlhšie, tak ich nevyrezávajte, ale napr. na ne nakreslite čiernou farbou, to čo by ste normálne chceli mať vyrezané - je tu však jedna nevýhoda a to, že v noci nesvietia, ale zasa vydržia aj mesiac. Ak ich budete mať umiestnené vonku, tak ich natrite vonkajšou farbou, keďže počas jesene býva sychravé počasie, tak, aby sa farba nezmyla. V prípade, že tekvice budú umiestnené v interiéry, môžete si z čierneho (alebo aj farebného) papiera vystrihnúť časti, ktoré by ste za normálnych okolností vyrezávali. V prípade, že chcete vyrobiť tekvicu ako dekoráciu na Halloweenskej párty, tak skúste použiť aj fosforový papier, tým pádom by tekvica svietila.

Ak chcete niečo originálne, tak skúste tekvicu pokryť čipkovou látkou, alebo ju z časti oblepte stuhou, umiestnite na ňu svetielka, alebo ju natrite úplne inou farbou (ako napr. zelenou, čiernou).

V prípade, že máte radšej dojem luxusu, a chcete, aby bola Vaša výzdoba na Halloween viac vkusná ako strašidelná, tak skúste tekvice nafarbiť napr. strieborným alebo zlatým sprejom. Oblepte ich čiernymi gombíkmi, glitrami, či prípadne dozdobte čiernou stuhou.





























0 komentárov:

Zverejnenie komentára