12. októbra 2011

Haloween sa blíži!  Milovníkom tohto sviatku som aj ja! Je veľká škoda, že ani u nás sa tento sviatok neoslavuje vo veľkom štýle, ale pomaly si tento sviatok získava stále viac pozornosti v našej krajine! Kto by nemal rád "haloweenske párty"?! A ak chceme hovoriť o "skutočnej haloweenskej párty", tak nesmú chýbať dekorácie, či už vonkajšie alebo vnútorné - bez toho halloween nie je halloweenom!
Takže dnes sa chcem podeliť o "krásne" halloweenske dekorácie, taktiež mám aj super obrázky halloweenskeho jedla - neskôr pridám i nejaké recepty.. Skutočne povoľte uzdu svojej fantázií a nechajte sa vlákať do tajomného sveta HALLOWEENu!

Skvelý typ na stolovanie - ak chcete pozvať priateľov a rodinu na Halloweensku večeru!

Muffiny s čarodejníckym motívom! Na upečené muffiny natrite biely krém. Práškový cukor zafarbite čiernou potravinárskou farbou. Urobte si šablónu čarodejnice a nakoniec cez vystrihnutú šablónu so sitkom poprášte muffiny čiernym praškovým cukrom. A čarodejnícke muffiny sú hotové!




Krásne dekorácie vyrobíte aj zo zápalkovej škatuľky! Nafarbite ju na oranžovo a vyzdobte ju čiernou farbou, nápisom, stuhou.... 



Krásne koláčiky v tvare myšiek! No nie sú chutné?! ;)




Pri nasledujúcich 2 tortách tiež postupujte ako pri muffinách!  Práškový cukor zafarbite čiernou potravinárskou farbou. Urobte si šablónu mačky/pavúka (alebo niečoho iného) a nakoniec cez vystrihnutú šablónu so sitkom poprášte tortu čiernym praškovým cukrom. Nič zložité a pritom je to také efektné ;)
Môžte upiecť váš obľúbený koláč, či tortu - potrieť šľahačkou a urobiť nejaký strašidelný motív!




Trochu "glamour" štýlu:

Krb na jednu noc, pri ktorom si môžte porozprávať strašidelné príbehy ;)

Strašidelné fotky so svietiacimi očami!

A netreba zabúdať aj na dvor! 




Strom v obývačke? Prečo nie!









0 komentárov:

Zverejnenie komentára