30. septembra 2011




Môj malý synovček, ktorý má 3 rôčky, prišiel zo škôlky a povedal: ,,Už je jeseň!" Bolo to také roztomilé! Je neskutočné ako ten čas rýchlo uteká. Ešte len teraz bolo leto a chodili sme v šortkách. Teraz už ľudia vyťahujú svetre! Ja jeseň milujem! Je taká farebná, niekedy pochmúrna- má toľko tvárí! Milujem toto obdobie, pretože je to obdobie zberu, ľudia zbierajú posledné plody zo svojich záhrad a uskladňujú na dlhú zimu - zbierajú odmenu za svoju prácu. Je to skutočne krásne obdobie! Čarovné obdobie! Milujem robiť jesenné venčeky a dekorácie. Toto sú moju tohtoročné výtvory!





26. septembra 2011



Surfovala som po nete - vlastne som nič nehľadala, ale našla som úžasnú stránku plnú krásnych tort. Škoda len že tieto torty vyrábajú až v New Jersey! V každom prípade stoja za to, aby sa na ne pozeralo!
Vyberám pár naozaj skvostných kúskov - všetky ostatné torty a koláčiky nájdete tu : http://blog.pinkcakebox.com/ :) 


















13. septembra 2011

Dňa 19:01 by Unknown v , ,    Žiadne komentáre
Dnes mi dorazil "darček" (ktorý som si sama kúpila) k včerajším meninám. Objednala som si prívesok podkovy - pretože podkova je symbolom šťastia, prosperity a hojnosti, chráni pred ochoreniami a nešťastím. Legenda o podkove tvrdí, že musí byť obrátená smerom nahor - aby sa z nej šťastie nevytriaslo, ale zostalo v nej. Podkova je znamenie šťastia, ako nám dochovali naši predkovia po celé generácie, ale skutočný pôvod ostal zahalený. Asi málokto ešte dnes verí, že pocit šťastia prichádza odkiaľsi z neznáma.. Je to skutočne tak, že nám symbol môže zabezpečiť prínos šťastia? Je asi ťažké jednoznačne odpovedať, možno to je len zhoda okolností, ale každý verí tomu - čomu chce veriť. Ja myslím, že symbol k nám šťastie nakláňa, ale je už druhá vec, či my to šťastie od seba neodháňame...či vôbec cítime tie príležitosti byť šťastný.. Ako sa hovorí "každý je kováčom svojho šťastia" - a na tom zrejme niečo bude.

Toto je môj talizman pre šťastie :)



12. septembra 2011

Dňa 23:57 by Unknown v , ,    Žiadne komentáre
Konečne som sa k tomu dokopala a založila som si tento blog! Dnes ho má snáď už každý! Nie je to síce môj úplne prvý blog - pred pár rokmi, kedy som mala ešte trochu iné záujmy som si založila nejaký ten blog o svojej obľúbenej speváčke, ale dnes sa mu už nevenujem e neviem či vôbec ešte existuje. Akokoľvek prišiel rad na mňa. Tento blog bude o mne, o tom čo mám rada - varenie, dekorácie, oblečenie -  proste o mojom živote!
Niekde to predsa musí byť zdokumentované!
 - len dúfam, že ma to blogovanie neomrzí ako pred pár rokmi. No nemalo by ;)