11. februára 2013
POTREBUJETE:
- šalát - rukolu
- uhorky
- paradajky
- chlieb
- olivový olej, soľ, korenie (alebo môžete použiť hotovú taliansku zálievku, vhodná je aj francúzska aj bylinková)
POSTUP:
Umyjeme rukolu a nakrájame ju na väčšie kusy (1 list na 2 polovice). Vložíme do misy na šalát.
Chlieb nakrájame na malé kocky a opečieme na panvici.
Uhorky nakrájame na kolieska a formičkou vykrojíme srdiečka. Paradajky nakrájame na kolieska tak, aby sme z nich tiež mohli vykrojiť srdiečka (pozri obrázok).
Nakoniec polejeme olivovým olejom, osolíme a okoreníme.
Ak použijete hotovú zálievku, tak nesoľte, nepridávajte olej a nekoreňte :)
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
Makrónky majú svoje korene vo Francúzsku, sú pôvabné a elegantné. Ak máte radi snehové pusinky, tak makrónky si jednoducho zamilujete...
-
Svadobné oznámenia sú veľmi dôležitou súčasťou každého svadobného dňa, pretože pozývajú rodinu a priateľov bližšie k šťastnému páru, a...
-
Jednoduchý postup a efektný výsledok! POTREBUJETE: - 1 stranu kreatívneho papiera (na väčšiu obálku formát A3, na malú obálku A4) - nožnic...
-
Originálne a s troškou trpezlivosti aj ľahko vyrobiteľné vianočné ozdôbky, ktoré svojim materiálom určite garantujú originalitu. Nasledujúc...
-
Mám pre Vás kreatívny post pre vašu domácnosť, bude sa týkať detských postieľok a toho ako ich možno využiť, teda v prípade, že do nich už ...
-
Vianoce nie sú len pre deti a preto sa nebojte použiť pastelové vianočné ozdoby. Na začiatok môžete použiť niekoľko pastelových farebný...
0 komentárov:
Zverejnenie komentára