3. septembra 2012
Čas na jesenný recept! Tento recept určite plánujem vyskúšať!
INGREDIENCIE:
- 3-1/4 šálky polohrubej múky
- 1 šálka cukru
- 3 čajové lyžičky mletej škorice
- 1 čajová lyžička sódy bikarbóny
- 1 čajová lyžička prášku do pečiva
- 1 čajová lyžička mletých klinčekov
- 1/2 čajovej lyžičky soli
- 3 vajíčka
- 3 plechovky/poháre zmixovaných hrušiek (bez šťavy)
- 1/4 šálky nesladenej jablkovej šťavy
- 1/4 šálky oleja
Vo veľkej miske zmiešajte prvých 7 ingrediencií. V malej miske zmixujte vajíčka, hrušky, jablkovú šťavu a olej. Potom spojte obe masy a miešajte až kým sa masy zjednotia. Vlejte do formy a pečte pri teplote 200°C po dobu 50 - 60 minút. (Prípadne použite špajdlu a vpichnite ju do chlebíka, aby ste vedeli, či už je chlebík upečený).
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Hľadať
Popular Posts
-
Základné cesto na cheesecake, ktoré môžeme dotvárať podľa potreby, či už kakaom, či rôznymi esenciami, podľa toho, aký cheesecake sa chy...
-
O tom, aké dobroty môžete na svoj Halloweensky večierok pripraviť som už písala, avšak dobré jedlo nezaručí, že bude zábava a tá správna a...
-
Mám pocit, že každý rok jeseň prebehne tak rýchlo, že ani nestihnem urobiť všetko, čo by som chcela robiť. Poznáte ten pocit aj vy? Vždy mi...
-
Veľkonočné venčeky plné nápaditých detailov. Jednoduché i zložitejšie, originálne, farebné, či menej farebné. Každý jeden má niečo do seba!...
-
Klasika je klasika! Snáď neexistuje domácnosť, kde sa nikdy nerobila rýchla maškrta piškóta-banán-piškóta. S tým nikdy nič nepokazíte. Ja ...
-
U nás doma, sa počas jary & leta neustále zarábajú limonády, máme pár overených a niekedy tak trochu experimentujeme alebo miešame príc...
-
Mám pre Vás veľmi jednoduchý recept na domáce krekry. Najlepšie na nich je, že si ich môžete prispôsobiť podľa vlastnej chuti a podávať s ob...
0 komentárov:
Zverejnenie komentára