2. februára 2014


Kúpeľňa sa môže stať bláznivým a šialeným miestom v našom dome, a to vtedy, ak máme príliš veľa vecí a málo úložného priestoru. Vzhľadom k tomu, že je to miesto, kde každá rodina začína a končí svoj deň, skúste tento priestor urobiť miestnosťou, ktorá je plná  pohodlím a funkčnosťou. 
Našťastie existujú stovky kreatívnych riešení a nápadov, ktoré nám môžu pomôcť zorganizovať miesto v kúpeľni a ja som pre vás pár riešení na inšpiráciu našla. Dúfam, že budú pre vás užitočné, osviežujúce a originálne.

Prútené koše sú skvelý nápad, či už ich zavesíte na stenu, alebo ich položíte na zem. Vyzerajú esteticky, originálne a dodajú kúpeľni šmrnc.




Polica nad dverami je skvelý nápad aj pre malé kúpeľne/toalety, kde už nie je miesto na ďalší nábytok či police na stene.

Podobnú skrinku vyrobí každý šikovný stolár na mieru do vášho priestoru. Určite to nebude stáť veľa, ale za to, vyčaríte slušný úložný priestor.


Praktická polička pri umývadle s priečinkami udrží poriadok a prehľad.

Okrasná lišta s vešiakmi (ktorá pripomína policu nad krbom), vám vyčarí nielen miesto na zavesenie uterákov ale taktiež aj roztomilú poličku. Človek by až zapochyboval, či s nachádza v kúpeľni. Má to taký "obývačkový" nádych, čo pôsobí veľmi útulne a navodí tú správnu relaxačnú atmosféru. Jeden z mojich najobľúbenejších tipov!

Podnosy a tácky sú skvelá varianta a hlavne lacná varianta, ale len v prípade, že máte na umývadle, či poličke, práčke... dostatok miesta. Zútulní celú miestnosť a pritom zorganizuje kozmetiku, či rôzne kozmetické potreby...


Regále, rebríky - v prípade že ich máte kam dať - úplne úžasný nábytok. Drevo prinesie do chladnej kúpeľne teplo a útulnosť, no najlepšie je, že na takéto regále sa zmestí hromada vecí, ktoré v kúpeľni tak potrebujeme.



Starodávne (- nemusia byť) skrinky, vitríny navodia tú správnu vidiecku atmosféru. Majú šmrnc, a vyžarujú históriu. Takže ak premýšľate nad vyhadzovaním takýchto nábytkov, zvážte to. Stačí jeden náter tej správnej farby a máte krásny nábytok do vašej kúpeľne. 
 



Zdroj obrázkov: pinterest.com

0 komentárov:

Zverejnenie komentára